Koolhydraatarm brood Lidl of Aldi?

Helaas levert de Lidl en Aldi (nog) geen koolhydraatarm brood.


Klik Hier Voor Goedkope Koolhydraatarme Broodproducten op Drogisterij.net >>


 

Wil je afvallen?

Probeer eens het nieuwe koolhydraatarm dieet:

Het Keto Dieet

Het Keto dieet is een dieet waarbij je op een natuurlijke manier afvalt zonder extra te sporten of calorieën te tellen.

Lees hier  alles over het keto dieet.

Of klik op de banner hieronder om direct te beginnen met het Keto Dieet:

de keto revolutie

 

 

Zelf Koolhydraatarm (low-carb) brood maken

HET BESTE LOW CARB-BROODRECEPT MET PSYLLIUM EN VLAS
Dit is het beste low carb broodrecept met psyllium en vlas dat ik ooit heb gehad. Verbazingwekkend! Een eenvoudig ketogeen broodrecept dat een prachtig brood maakt en smaakt als zuurdesembrood. 3 netto koolhydraten per schijfje.

Het beste Low Carb Bread Recept met psyllium en vlas! Dit recept met weinig koolhydraten en keto-brood maakt een brood van normale grootte en smaakt als zuurdesembrood.
Brood is een van die dingen die veel lage carbers missen bij het kiezen van een low carb-levensstijl, vooral als ze net beginnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel recepten voor low carb brood beschikbaar – veel meer dan toen ik 8 jaar geleden begon. We kunnen de vindingrijkheid van low carb-bakkers en lage bloggers bedanken voor de geweldige recepten die we vandaag hebben.

 

Ik vind dit low carb brood erg lekker! Het is de juiste broodmaat, niet overdreven compact, snijdt goed, bevriest goed, brokkelt niet af, en bovenal smaakt hij vrij goed – zoals een zelfgemaakt zuurdesembrood. Ik ben dol op pan gebakken en gegarneerd met low carb frambozengelei of blueberry-limoen chia-zaadjam !

Het wonder in dit low carb broodrecept ligt in het gebruik van psylliumpoeder , en ik kan er geen intellectueel krediet voor nemen! Ik vond het eerste recept voor psylliumbrood op Maria Emmerich’s website mariamindbodyhealth.com.

Een gesneden brood van de lage zitting van het carburatorbrood op een behandelde scherpe raad tussen een mes en een blauw servet.
Ik gebruikte het geweldige broodrecept van Maria al heel lang. Het kostte me verschillende pogingen om het goed te krijgen. De broden hadden een grote stijging tijdens het bakken dan volledig ingestort na afkoeling. Met oefenen verbeterden de broden. Ik ben er zeker van dat je inmiddels hebt ontdekt dat glutenvrij bakken zijn eigen uitdagingen biedt, vooral wanneer je weinig koolhydraten gebruikt zoals amandelmeel en vlas.

 

Dit low carb broodrecept combineert een gouden vlasmaaltijd met psylliumpoeder om een ​​uiterlijk te krijgen dat lijkt op dat van volkoren brood. Ik heb enkele tips toegevoegd om ervoor te zorgen dat het recept een succes wordt. Het is een broodrecept dat precies moet worden gevolgd, en er is wat oefening voor nodig om het goed te krijgen.

Ik heb het recept gepresenteerd in gewichten in plaats van in de maat, omdat omgevingsvocht de ingrediënten kan beïnvloeden, omdat het per ongeluk de ingrediënten kan inpakken tijdens het meten. Ik wil dat je eerste (of op zijn minst tweede brood) een succes wordt!

Een stuk geroosterd koolhydraatvrij vlasbrood verspreid met frambozenjam en verse frambozen op een donkerbruin houten lattenbord met een pot frambozenjam en een zilveren mes met achterliggende jam.
TIPS VOOR HET MAKEN VAN HET BESTE KOOLHYDRAATARM BROOD MET PSYLLIUM EN VLAS
Gebruik alleen een 8 × 4 inch metalen pan. (ongeveer $ 5 van de supermarkt)
Maal het psylliumpoeder van het merk NOW (NOT HUSKS) in een koffiemolen gedurende ten minste 10 seconden per batch en plaats het vervolgens in een luchtdichte container voor toekomstig gebruik.
Ik adviseer alleen het psyllium-schilpoeder van NOW-merk of Jay Robb. Omdat deze merken niet de neiging hebben om paars te worden wanneer ze gebakken worden. (OPMERKING: Sinds het schrijven van dit bericht hebben sommigen gemeld dat het Now-merk psyllium paars gekleurd is en heeft het geen invloed op de smaak).
Maal het gouden vlasmeel tot het goed is voordat u het gebruikt.
Weeg ingrediënten af ​​voor het beste resultaat. Ik zal zelfs geen maatbekers noemen omdat ik wil dat je brood succesvol is.
Ik heb het recept niet getest met kokosmeel, alleen het amandelmeel. Dit is geen recept zonder noten.
Meng de ingrediënten niet te veel of het deeg wordt kleverig of bezwijkt bij afkoeling.
Hele eieren zorgen ervoor dat het psyllium-vlasbrood naar ammoniak ruikt – bah!
Ik gebruik gepasteuriseerde vloeibare eiwitten uit de supermarkt, maar het scheiden van hele eieren en het gebruik van de witte wijnen werkt.
Bak het brood totdat het een inwendige temperatuur van ongeveer 205-210 graden bereikt.

 

***** BELANGRIJKE OPMERKING *****

Psyllium is een absorberende vezel. Als iemand niet genoeg water drinkt tijdens het gebruik van psyllium, zal het water uit het lichaam absorberen. Niemand wil een komobstakel krijgen, maar iedereen houdt ervan om regelmatig te zijn, toch? Drink een glas water met het serveren van brood en wees een gelukkige camper!

DIT LOW CARB KETO PSYLLIUM-VLASBROOD HEEFT 3 NETTO-KOOLHYDRATEN PER PLAK VAN 1/2 INCH DIK
[Openbaarmaking: dit recept en bericht bevatten gelieerde links.]

Het beste low carb-broodrecept met Psyllium en vlas
Afdrukken
Het beste keto-psyllium-vlas brood met lage koolhydraten
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
1 uur 30 minuten
Totale tijd
1 uur en 40 minuten

Dit is het beste koolhydraatarme brood met psyllium en vlas dat ik ooit heb gehad. Bij 3 netto koolhydraten per schijfje, geniet van dat broodje!

Cursus: basics
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: low carb brood, psyllium vlas brood
Porties :
20
Calorieën : 127 kcal
Auteur : lowcarbmaven.com
ingrediënten
10 oz geblancheerd amandelmeel
3 ons Bob’s Red Mill Golden Flax Meal
100 gram NU Psyllium Husk Powder
1 1/2 eetlepels bakpoeder
1 theelepel zout
8 oz eiwit (226,80 g)
3 oz azijn (85 g)
14 oz kokend water (396,89 g)

Belangrijk:
Als je het bericht niet hebt gelezen, ga je terug en lees je het bericht. Ik neem een ​​aantal belangrijke tips op over hoe je het brood kunt maken en wat je moet doen.

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 350 graden C. Spuit een 8×4 inch metalen broodvorm met bakspray. Verwarm een ​​ketel water aan de kook. Vermaal de gouden vlasmaaltijd in een koffiemolen om ervoor te zorgen dat deze heel fijn is.
Plaats een grote kom op een schaal, zet hem aan, laat hem uit en meet 10 ounce amandelmeel in de kom. Zet de schaal op nul en meet 3 ons gouden vlasmeel in de kom. Zet de schaal op nul en wijzig deze in grammen. Meet 100 gram psylliumpoeder in de kom en voeg dan het zout en het bakpoeder toe. Verwijder de schaal van de schaal en meng de ingrediënten met een handmixer om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig worden verdeeld.
Doe een kleinere schaal in de schaal, zet hem aan, laat hem uit en meet 8 gram eiwit in de schaal. Zet de schaal op nul en voeg 3 ons azijn toe.
Giet het eiwitmengsel in de kom met de droge ingrediënten en mix op hoge snelheid tot ze net zijn gecombineerd. (Het mengsel begint een beetje uit te zetten.) Het duurt maar 10 seconden. NIET MEER DAN MIX.
Spoel de kleine kom snel en breng hem terug naar de schaal. Zet de schaal op nul en voeg de 14 ons warm water toe. Giet het hete water op de ingrediënten die eerder met het eiwit waren gemengd (niet alleen in het midden) en nogmaals, meng snel met hoge snelheid, totdat het 10-15 seconden bevat. Als er een beetje droog broodmengsel in de bodem van de kom zit, is dat goed.

Methode: (Maak je klaar. Het is tijd om op te letten)
Haal het deeg voorzichtig met je handen weg (het wordt koel) en maak het altijd lichtjes en zacht, vorm het in een broodvorm terwijl je het naar de broodpan brengt. Doe het Psyllium-vlasbrooddeeg in de pan – het zal niet perfect zijn en er kunnen openingen in de hoeken zijn of de ene kant kan iets hoger zijn dan de andere – het is oké, zet het in de oven.

Bak gedurende 80-90 minuten, afhankelijk van je oven. Afhankelijk van je oven, heeft het misschien wat meer tijd nodig. Het is klaar als de interne temperatuur 205 – 210 graden Celsius is.

Laat het brood slechts 5 minuten in de pan afkoelen en verwijder het en plaats het op een koelrek om volledig af te koelen. Als de pan in de pan laat afkoelen, kan de stoom van het brood het brood drassig maken. Ik plaats het op zijn kant gedurende 5 minuten, zet het dan op de goede kant om de koeling te beëindigen. Snijd het brood niet tot het bijna helemaal afgekoeld is.
Maakt 20 plakjes met 3 netto koolhydraten per plak.

Het opslaan van:
Bewaar in een luchtdichte zak ongeveer 10-12 dagen in de koelkast. Het brood bevriest prachtig. Ontdooi in de koelkast. Het is het beste om het brood te paneren / te roosteren in plaats van het gebruik van een broodrooster.

Recept notities
Mensen op grote hoogte hebben succes gehad met het koken van dit brood in een broodroosteroven.

Eén commentator zei dat het verwijderen van het brood uit de pan na het koken en het terugzetten in de oven gedurende ongeveer 10 minuten, de bodem uitdroogt, die de neiging heeft om een ​​beetje te verdichten en soms dichter te zijn.

.

Voedingsfeiten
Het beste keto-psyllium-vlas brood met lage koolhydraten
Hoeveelheid per portie (1 deel)
Calorieën 127 Calorieën van Vet 81
% Dagelijkse waarde*
Totaal vet 9 g 14%
Totaal koolhydraten 10 g 3%
Dieetvezel 7 g 28%
Eiwit 5 g 10%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.

Klik Hier Voor Goedkope Koolhydraatarme Broodproducten op Drogisterij.net >>


 

Wil je afvallen?

Probeer eens het nieuwe koolhydraatarm dieet:

Het Keto Dieet

de keto revolutie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *